FABRE VIEUX
Atelier d’Activités Artistiques « Fabre Vieux »
Werkplaats voor theater en beeldende kunst

Home

Welkom

Vakantieverhuur

Workshops

Projecten

Verhuur aan groepen

Info


Bezoek ons op Facebook

Contact

Foto's

Links

Welkom op Fabre Vieux

Foto: Jean-Louis Démolis – Parijs

Uw mogelijkheden:

1. Vakantieverhuur
Buiten de workshopweken is Fabre Vieux beschikbaar voor vakantiegangers. Als u van rust, zon, wandelen of fietsen houdt, zult u volop genieten. De accommodaties omvatten het zogenaamde 'Lage Huis', twee appartementen en 'Het Bakhuis'; in totaal geschikt voor veertien à vijftien personen. Eventueel kan een caravan extra worden gehuurd. Het is ook mogelijk om de accommodaties afzonderlijk te huren.

2. Workshops theater en beeldende kunst
In 2003 is de werkplaats van start gegaan. Elk seizoen worden 2 tot 4 workshops aangeboden door bevlogen kunstenaars en bevoegde kunstdocenten die inspireren tot het maken van kunst in relatie tot de bijzondere locatie: het kasteeltje zelf, de heuvel, de streek Quercy Blanc in de Lot.

3. Verhuur als werkplaats
U zoekt voor uw project, werkweek, repetities of reprise een geschikte locatie?
Fabre Vieux is voor u beschikbaar gedurende het gehele jaar buiten de cursusweken. Uitgangspunt is dat u uw eigen activiteiten verzorgt, zelf kookt, schoonmaakt en er onder eigen verantwoordelijkheid verblijft. Tegen een iets hogere prijs kan eventueel een beheerder aanwezig zijn. Desgewenst kunnen voor een meerprijs workshops voor u worden georganiseerd. Specifieke wensen kunnen vooraf worden overlegd
.